Friday, April 17, 2009

huhu xde masa

ng0meL by ummi
Alamak. banyak benda nak cite nih tapi aku betul2 xde time.

Kat opis, dah sah2 tak terkejar nak settlekan all the reports yang terbengkalai since cuti bersalin aritu n yang tunggu dateline pun dalam waiting list! huhuhu...

Kat umah pula.. si afiQ nak berkepit je.. manja betul! yang kakak pun kadang2 nak attention gaks. Tu tak termasuk keje umah nak tiap2 hari perlu dibereskan..

Ni pun curi2 time bila si ayah tak busy sangat dengan kerja dia.

Thanx suami yang memahami...
.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog