Friday, January 2, 2009

Wedding Abang Din

ng0meL by ummi

Tajuk cerita saya pada hari ini adalah seperti di atas.. hehe of course la, kan..

Krismas aritu kitorang balik Kedah untuk majlis kawin Abang Din (sambut menantu), abg aku yang sulung on the 27th. Kawin juge akhirnya dia. hehe.
Semua persiapan dah nak settle pun time aku balik tu. Bab makan2 mak bagi Pak Tih Lah (adik mak) yang uruskan so xde la upacara kupas2 bawang kat umah kitorang. Cuma hiasan2 cam pasang curtain, kemas2 umah je la yang adik2 terpaksa wat. Nak harap sapa lagi, kan? Aku ni dah sarat2 pun wat la sikit2 disamping uruskan anak yang sorang tu..


So, by today, Alhamdulillah semua dah selamat. Time kenduri pun aku xbanyak amek2 gambar sebab sibuk ke sana ke sini. Agak sibuk gak la sebagai tuan rumah. N kakak ipar aku pun so far nampak cam ok even xbanyak cakap sangat. Ye la, xbiasa lagi ngan family kitorang.. ntah2 aku dulu kat umah Eri pun cam tu gak, ehehehe.










Nak cerita banyak, aku ni macam xde mood pulak. Makin sarat ni, makin penat ah.. dulu time mengandung Sufiyyah aku lagi sarat n berat kiki tapi xle sepenat ini. Agaknya sebab boy kot.. aktif dia lain sikit.. ikutkan tinggal 23 hari lagi dari tarikh due date aku.. tapi dh xsabar dh ni sebenarnya.

Tak sabar nak tengok adik baby boy ni muka sapa… hopefully ada la rupa aku.. Emm, xkesahlah.. janji sihat n selamat.
.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog