Friday, January 2, 2009

My 28th Besday Present yang 2nd (got it??)

ng0meL by ummi
Aritu, 21st December 2008.. besdate aku yang ke-28 of course!

Sharp 12 midnite, aku dapat kad besday yang aku langsung x expect sbb b4 dat Eri pun cam wat ingat x ingat jer.. huhu… tiba2 dia kuar amek barang lam kete, n muncul belakang aku bagi kad. Uhuks.. memang terharu la sikit, kan?

~ the card~











Time tu pulak si kakak tu belum tido… sebok je nak tengok, nak baca, tanya itu ini.. almaklumlah, dia xdapat kan? ahaks! rasa cam nak dengki dia je.. ayah kesayangan dia yg hanya milik dia sorang je tu bagi something kat aku! Muahahaha…

N Eri sayang2 aku lagi… kikiki… lagi la dia xpuas hati! Siap sound aku “jangan la sayang2 ayah!” hahaha… itulah anak bertuah aku.. makin nak dekat dapat adik, makin jaki ngan aku rapat2 ngan ayah dia. Haduh!…

Esoknya Sunday (semalam la tu), as promised (kat anak kesayangan, xtually) nak bawa g OU nek ketapi.. sampai le jugak kitorang petang tu. Luckily jugak dapat parking dekat entrance sbb ingat OU on wiken, apatah lagi nak Krismas ni.. bukan senang nak carik parking! Alhamdulillah…
Yang best, beria si Kakak tu nak nek ketapi.. tapi dia yang tertido dulu lam keta. So, instead of terus g kat tempat ketapi tu, kitorang jalan2 le dulu..

Sampai satu kedai, aku cam wat isyarat kat Eri.. bukannya nak masuk pun tapi saja nak menyakat laki aku tu sebab dia memang dok minat satu gadget dari apple tu.. rasanya kedai tu pun baru launch opening dia dats y ramai gak org kat lam kedai yg membuatkan lagi la kitorang tertarik nak join sama hehe.

Eri macam berminat n trus masuk kedai. Belek punya belek.. pusing punya pusing.. tiba2 dia toleh kat aku n tanya, “kalau ayah nak belikan mama punya besday present, mama nak tak yang ni?”

Memang aku tergamam gak ler sbb selain tengok harga dia, aku x expect langsung dia nak belikan aku any present lagi dah sbb xtually enpon aku yang ilang aritu was my besday present yang dia dah bagi awal2 untuk my 28th besday ni… kira in advance la time tu!
Sekali.. dia tanya soalan macam tu.. hihi.. aku leh senyum je la, kan? Lagipun aku rasa maybe dia yang nak kot benda alah tu tapi kalau dia yang beli utk diri sendiri, ada yang kena bebel sepanjang tahun.. nak harap aku belikan, memang mimpi la kan? eheh.. So, aku senyum je tanda setuju…

Dan orang kata, pictures speak more than words… Happy Besday to me!…


0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog