Tuesday, January 27, 2009

Kakak n Adik

ng0meL by ummi
Semua orang asyik tanya Sufiyyah ok ke x dengan adik dia? Sufiyyah kacau adik dia x? Sufiyyah jeles x dgn adik dia?

Jwpn aku.. dia ok.. dia hepi.. n dia sayang adik dia.

So far, sikit2 tu kadang2 memang ada dia nak attention semua orang juge pada dia tapi so far memg xpenah lah dia nak usik2 adik dia cam jeles ke apa. Bila tengok aku or Eri pegang2 or entertain Afiq, kadang2 dia akan minta nak dukung adik dia tu. N kitorang mmg akan bagi dia pegang adik dia. Cuma mmg le kena pantau kan takut juge terpenyet ke apa ke.. abisla. hehe.

Sometimes dia nak kiss, nak hug, bagi je dia chance so that dia xdela rasa cam terpinggir ke apa kan. N kalau sekali sekala dia merengek (of course yang berpatutan), kitorang akan sebolehnya entertain dia jugak.

Kadang2 dia cakap nak ajak adik jalan2, nak ajak adik g One Utama nek ketapi, nak ajak adik g sekolah.. cam xsabar lak nak adik besar so dat leh kawan ngan kakak dia..

Cuma part dia nak baring kat tilam adik n selamba jalan2 pijak2 tilan adik everytime adik diangkat.. tu yang hangin tu.

Em.. tali pusat dah letak sekali, hope betullah petua orang tua2, tali pusat disekalikan so dat Insya-Allah diorang adik beradik akan ok kawan sama2..


Ahmad Afiq 1st day at Putrajaya Hospital.


Kakak yang selalu xcited nak pegang, angkat n dukung adik.
Sampai nak tdo pun nak share tilam dengan adik..

1 lagi tambah ng0meL:

TiNiE on January 28, 2009 said...

ala..standardla tu..tapi selalu kalau sulung pompuan ok...ciri2 kekakakan tu mesti ada nyerla..tahniah pasal dah ada sepsg!!!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog