Tuesday, January 6, 2009

is it too late for 2009 entry?

ng0meL by ummi
Tu lah pasalnya.. arini dh 6th, baru aku ada chance nk jot down pasal entry 2009 nih.

Malam last 2008 aku cam hari2 biasa jek. Malam tu Abg Din ngan kak Ina (my SIN) sampai dr Kedah utk honeymoon diorang . Kitorang amek, bawa g makan kat food court P9 then Eri suggest kitorg g tengok bunga api new year..

Yg bestnya, jalan jam teruk malam tu n Eri decide utk guna pas JPM masuk tengok dari ofis JPM. View memang best r sebab nampak Dataran putrajaya sampai PICC tu very clear n clearly jugak nampak jalan yang jam gile kat bawah sana. Kesian diorang, nak tengok bunga api punya pasal…

Tapi tunggu punya tunggu, port baik punya n rasanya once in a lifetime la kot bagi aku yg bukan staff JPM nak nek situ, apatah lagi abg din, kak ina & Sufiyyah.. sekali diorang announce malam tux de bunga api! Ampeh tol.. len kali cakap la awl2.. kesian tol tengok kete2 lain yang berasak2 jam kat bawah tu.. siap ado yang parking atas jambatan la, tepi jalan la.. ntah dating dari mana2 bawa family.. sekali xde!

Hm… kitorang pun balik umah, tdo..
.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog