Sunday, January 25, 2009

Here He Comes!..

ng0meL by ummi
As per today, our lovely adik baby boy dah umur 12 hari.

Ahmad Afiq Ahmad Zuhairi lahir 14 Januari 2009 pukul 5.15pagi. Hah, nak sangat besalin pagi, kan.. pagi2 aku dah besalinkan si adik baby.

Xperience kali ni memang xsama langsung dengan Sufiyyah dulu. Masa Sufiyyah, aku xsakit teruk n lama (Alhamdulillah) n kat lam labour room tu just 1 hour je nak compare dgn adik Afiq.. pukul 12tgh malam masuk labour room, pukul 3pg stat rasa contraction yang maha teruk, Alhamdulillah pukul 5.15pg selamat keluarkan adik Afiq secara normal.

Aku muntah2 sebab terlebih amek oksigen time tu sebab sakit sangat. Sampai dah selamat lahirkan adik Afiq pun aku cam lali2 lagi.. huh.. perit ooo. Nasib baik Afiq kecik je, 2.55kg.

Tapi sekarang aku heppi sangat sebab family kecik aku dah lengkap sekarang dengan Eri, Aku, Sufiyyah n Afiq. Nak tambah lagi?... maybe 5 tahun lagi kot... penat ooo..

Aku tak sabar nak upload gambar2 tapi xsempat lagi.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog