Monday, November 24, 2008

muahahahahah.. hah!

ng0meL by ummi
Depan aku sekarang, atas meja ada lambakan fail2, kertas2 yang aku kena semak selai2 untuk aku cari maklumat nak masuk dalam report.

Tapi monitor pc aku tengah appearkan laman blog aku wahaha.. maknanya, aku cam masih malas2 nak layan kotak2 excell yang hanya penuh ngan nombor kat depan aku sekarang ni.

Tak kire!

Xtually, budak kecik kat dalam perut aku dari pagi tadi asyik dok pusing sana sini. Bukan je kiri kanan, atas bawah.. semua part dalam kantung dia tu dia xplore. Penat aku nak concentrate ngan nombor-nombor sekarang ni.

Apsal hah? Lapar ke dia? Tapi dah makan tadi, kan.. tak cukup kot?... Pagi2 aku dh makan yogurt.. then, nasik lemas sebungkus.. air milo secawan besar.. apple sebijik. Tak cukup lagi ke hah?

Nak kata dia sakit.. cam tak kot sebab aku sihat je cuma idung xabis2 dengan flu n batuk sikit2. Tak sakit, kan? kan? (jangan ler.. huhuhu)

Dia gerak2.. slow motion... xmenendang2 pun, just gerak...

Bukan xsuke baby ni gerak, that's a good sign, xtually. Means dia active.. just not dalam situation sekarang n motion cam gitu, leh x? Suspen...

Aaaaa... malas nak bangun dari tempat duduk nih. Mama ada banyak keje... dah la semangat dah start berkobar nak siapkan report arini gaks. Sighs...

.....
...

.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog