Friday, November 21, 2008

kak Lyla oh kak Lyla...

ng0meL by ummi
apa la tajuk entry aku kali ni nama orang lain kan? kan? xpela.. bukan selalu pun aku wat entry nama2 orang nih. Apatah lagi nama aku sendiri kan?

So, berbalik pada si akak ni.. aku sebenarnya cam xde idea nak tulis2 blog ni tapi tangan menggatal juge nak tulis blog. haaa ini le jadinya.

Again, berbalik pada cite akak ni.. pagi ni, sesudah sekian lama menyepi (ke.. aku yang menyepi?) tiba2 aku dapat msg dari kak Lyla. Mmg hepi gile aku! Sebabnya.. aku dah ilangkan no enponnya untuk kali ke berapa... aku dah tak ingat, tapi confirm bukan 1st time la.. seb baik aku ni jenis yang bukan nak tukar2 no enpon... so, dapatla aku ni dihubungi semula.. (asyik harap orang je yg contact aku.. haha)

So, dari kejadian tu, aku terus call dia. Apa kelas nak reply2 msg ni kan dikala kredit baru ditop-up kan suami ekekeke... borak2 sikit.. dapat la tahu berita2 terkini hiburan sensasi bukan saja dirinya dan keluarganya tapi jugak kawan2 yang lain yang turut menjadi mangsa lost contact aku tu haha.

dh bertukar2 e-mail, kak lyla hantar la gambar dia ngan family (yang aku xsempat kenal) huhu.. last aku tahu dia dh selamat dapat bb girl n aku janji nk g melawat. alih2.. xsempat g, enpon aku ilang.. Sekarang bb girl dia dh 9 bulan! Maknanya.. 9 bulan la aku lost contact ngan kak lyla ni.

itu baru cite kak Lyla, sebenarnya banyak lagi 'kakak' n kawan2 yg aku terlost contact.. nak diceritakan.. banyak ler.. heheh... aku memang hope sangat dapat contact balik semua2 tu. Bukannya apa, saja nak wat koleksi balik (koleksi?)

Kepada kawan2 yang pernah terlost contact n dah pun terjumpa aku balik, jangan terasa la eh.. aku masih aku yang dolu2... yang terjumpa lam fs ke.. fb ke.. aku update selalunya berita aku, don wori..

k lah, dh lunch time (ari Jumaat for goverment servant.. rehat stat kul 12.15 sampai kul 2.45! ... heaven!)

.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog