Friday, October 24, 2008

banyak cerita aku kan?

ng0meL by ummi
Haa... memang banyak cerita pun sebab dah lama x tulis blog..

1st, sebab kat office ni sepeninggalan aku berehat-rehatan kat rumah 3 bulan dulu.. rupanya ada tindakan yang tak tau le drastik ke tak ke sebab bila naik keje aku found out ada certain tempat (pc) yang dah xleh nak bukak FS including pc aku la kan... tu yang aku slow je ngan blog ni. Ni pun aku tumpang tempat member sebba ntah kenapa aku punya pc cam xleh nak sign in blog aku ni. Ampehssss...

2nd, sebab aku naik je keje, ada report yang belum hantar ke Treasury huhu sedangkan dah lepas dateline (huhu lagi). Nak salahkan orang yang tanggung keje aku xleh gak sebab dia pun ada keje dia gak, kan? kan? Lagipun aku senang buat keje sendiri daripada sambung2 keje ni. Ada je yang tak puas hati hehe (bukan tak berterima kasih tau). So.. xberkesempatan sangat le aku nak ber tenet-tenet ni. Hehe.

3rd, sebab mood aku belum sampai pun nak wat2 karangan untuk tatapan umum ni even banyak cerita yang aku nak share. Banyak ke? Banyak la kan... kan...

Eh, 3 je? 3 cukup la eh.. idea tersekat jap dek budak lam perut yang asyik gerak2 je nih. Em.. teringin nak cerita hal Si Kakak yang dah makin membesar tu kan? N bakal adik dia yang cam aktif semacam je lam perut ni kan? (happy).

So, ok jumpa lagi di next entry..

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog