Thursday, September 25, 2008

Back to the Office!

ng0meL by ummi
Assalamualaikum friends..

Lama betul eden tinggalkan dunia blogger ni. Eheheh... alahan mengandung...

Mula2 tu beria kan cite pasal nak kuat la hapa la.. last2 lagi teruk dari yang lepas. Time Sufiyyah dulu aku dok umah adalah dalam 2 bulan.. kali ni sampai 3 bulan! 1 bulan aku mc n cuti, 2 bulan lagi terpaksa unpaid leave.. ye la, sapa nak tahan aku dok mc lama2 kan? ekekeke..

Anyway, sekarang alhamdulillah, aku boleh la dikatakan sihat sepenuhnya daripada sickness2 ni... fenin2 ada la cikit2 n kadang2, tapi leh lagi wat2 keje harian ni kan..

Ok lah, nanti ada masa banyak3.. eden corat-coret lagi eh. There's soooo many things happened sepanjang aku berehat golek2 kat umah aritu.

N one more things... Rasanya belum terlambat kot nak ucapkan Selamat Berpuasa...

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog