Friday, June 6, 2008

Today's News (bukan cite minyak naik)

ng0meL by ummi
Hehe akhirnya aku dah wat buku baru untuk my new coming baby. Rupanya all this while aku dah salah kire umur baby aku tu kikiki (boleh, tak?)

Yelah, manalah aku ada benda alah bulat2 yang diorang kire due date baby semua.. dah besar rupanya dia..


By now baby aku dah 6 weeks lebih. Alhamdulillah... selama 2,3 hari ni aku dh start pening2 tapi boleh tahan lagi rasa nak muntah tu. Cuma aku letih sangat n asyik nak tido je. Dulu time Sufiyyah aku lagi teruk hehe. Nak angkat kepala pun dah tak larat, lembik terus. Kali ni kan aku nak kuat.. tapi macam tak boleh je..


Tadi pagi memang lapar betul tapi tengok fud semua rasa macam xboleh telan je. Geram je tengok Yong ngan Jai makan dengan sedapnye. Aku, seketul kueh pun xabis. Last2, pegi beli roti kat mamak. Beli sekali kacang kude rebus. Kat tempat, keje aku mengunyah kacang kuda tu xberenti2 sampai la satu tahap rasa semacam je kat tekak. Aku dengan maintainnye g toilet. tapi bila dh tengok lubang toilet tu.. semacam je semua kacang kude yang aku kunyak lumat n telah tadi keluar balik! Huhuhuhuhu...


Rasa cam nak balik g kelinik amek MC. Tapi Yong soh aku kuat. Takkan nak cuti tek tiap ari kan? Em...


Sela pulak dah masuk labour room. Air ketuban dia dh pecah. Camne la Sela kan? Semalam pun dah berair mata, takut.. Hope dia ok.. Hope dia dapat survive kat dalam tu... Teringin nak tengok muka baby Sela.


Tak sabar nak balik umah. Jumpa Sufiyyah, penyet dia, tadi tak sempat.. as usual aku lari keluar umah je ekeke. Nak makan nasik lauk gulai ikan temenung ngan bendi yang mak masak. Sedapppnye....


Cepatla pukul 12...
.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog