Tuesday, May 20, 2008

what a busy day..

ng0meL by ummi
Hi all! It's been a very busy day for me as banyak sangat aktiviti meluncur bersama Viva Love U ku itu sepagi jumaat ini.

ok..ok.. where r we? (sbb dh tuesday baru aku nak sambung cite ni)

nak tau cite apa yg aku wat ari jumaat lepas? er... dah lepas r, cam malas jek nak cite. sebab ada hari sabtu, ahad n isnin lagi nak cite... cam malas nak menaip jek. tambah lak kesihatan aku cam tak ok-ok je dari last wik.

dari sakit belakang, sakit tekak, batuk, n batuk tak henti2... huhu. sedih je aku yang suka cakap banyak ni dah seksa nak bercakap dek suara aku yang serak-serak basah ni hahaha... (tapi nak juga bercakap banyak!)

ey, betullah. sakit tekak membawa kepada masalah suara rock aku yang suke ati dia nak bunyi cam mane...

ah.. dah lari dari tajuk.. kan aku kata xnak cite... huhuhu...

doakan aku cepat baik so that leh karang cite kat korang eh? heh.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog