Tuesday, May 13, 2008

sighs

ng0meL by ummi
xtually plan aku arini nak tulis benda lain. tapi bila dtg jek opis pagi ni... benda lain lak yg happened...

boring la kalau ada orang yang suuuke sangat cakap kuat2 macam la dia sorang atau berdua atau bertiga yang ada lam opis yang sebenarnya ada kat 20 orang ni..

lagi boring kalau hal percakapan tu berkisar tentang as if diorang je yang buat kerja dari pagi sampai petang tak boleh berenti sebab diorang je yang ada kerja dan banyak sangat kerja.

saaangat boring kalau disamping hal kerja itu ada terselit cerita-cerita dalam kain dan seluar depa yang perlu didengarkan kepada khalayak ramai macam diorang je ada kain atau seluar yang perlu diselak atau dilondehkan oleh diri sendiri.

tooolong la we... memang la aku ni xde keje sangat n tak kisah langsung nak dengar suara2 korang yang satu dunia prlu dengar cerita2 korang tu kan?

pening r... tolong lar.

aku ni bukan xde perikemanusiaan tak nak tegur korang direct bila korang buat kerja2 yang memalukan diri sendiri tu, tapi aku malas. korang maklum kan yang aku ni pemalas... jadi jangan la nak suruh aku wat2 rajin cakap dengan bahasa lemah lembut cam aku ni baik ngan korang nak tegur2 korang supaya BEHAVE YOURSELF...

mud aku nak karang2 blog untuk tatapan kawan2 aku terganggu tau dek kerana pagi2 dah memekak cam sorang kat kola kedah n sorang lagi kat jb kan? (mesti la bg cth diri sendiri, kang dikata mengata belakang lakS!)

bbbbooooooooooorrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiinnnnngggggggggggg laaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

lalalalala

apsal lately aku cam emo eh?

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog