Thursday, May 8, 2008

my mind

ng0meL by ummi
huh. apa nak cite nie?

xtually nk bgtau ada bnyk sangat benda dalam kepala aku skrg nie.

banyak sangat. sampai aku sndiri xleh nk describe.

dia macam ni tau..

bila aku pikir a, belum abis a tu aku pk, aku teringat b pulak, macam tu la seterusnya dgn c, d, e ... (tapi xlah sampai z haha)

aku rasa kan, jd macam tu sbb bnyk benda yg aku plan nak buat.. tapi.. x kesampaian nak buat kot? kenapa eh?

xde masa?

hehhehhe... kelakar lak alasan bodo ni. apa pulak aku xde masa? ni masa aku la yg tgh berjalan ni kan? sambil tangan menaip n kepada pk nak tulis apa, nak tulis apa... kan? kan? hmmm... tapi masa ni aku nak tulis blog.

lg?

malas?

haduh. patutnya perkataan ni xde dh dalam komputer kepala aku ni. dari sekolah aku diajar xde perkataan malas sebenarnya. tapi perkataan tu la yg aku selalu sgt guna sampai ada satu hari tu Eri sound aku kat public n suara dia kuat. haduh! terasa hati aku... merajuk jap.

suka bertangguh kot?

haaa... cam malas, more tu adik beradik atau sepupu sepapat.

mak aku selalu cakap aku macam tu masa kecik2 dulu. tu la mak... org kata cakap mak tu doa...

cet. adakah aku tengah salahkan mak aku?

xlah... xde niat pong..

ntahlah. malas dh nak cakap benda nie. penin.

nak g antar report kat admin minta diorg hantar by hand kat treasury yg agak jauh tu (jauh sbb kalau jalan kaki mau rasanya nak balik umah tido je) heheh...

pas tu g jengok jai ngan yong.

pas tu tunggu bos bagi balik report bulanan aku.

basically, kerja aku dh settle untuk beberapa hari ni.

yahoo kah aku?

xkot...

tapi malas nak bangun dari kusi...

waaaaaaaaaaaaaaaa...

(will be rite back)

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog