Thursday, May 8, 2008

introduction

ng0meL by ummi
hi everybody! (hehe intro macam skema) yuks!

dah seminggu aku wat blog ni tapi baru skrg rasa cam nak tulis. macam2 nak cite tapi cam xde masa lor maklumlah aku wat blog kat opis at office hour! (whattt?) wakaka... sori bos n 'acting boses'...

bukan bnyk masa sgt nak create blog sndiri tp dengan kerajinan aku nak menulis blog, aku rasa perlu ada backup selain friendster. bukan apa.. risau gak yg 'acting boses' tu sebok je dok jengok2 sampai friendster kena band dr kpdn ni pulak nanti dek kerajinan aku wat blog.. naya je cek.. huhu.

naya gak kawan2 aku yg baru nak berjinak2 ngan fs dan blog.. (huhu lagi)

k lah, ni introduction je so xleh panjang2.

nak sambung keje rasmi dulu, stop blogging jap. <-- blogging? wakakaka... whateva.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog