Wednesday, May 21, 2008

Heppi Heppi Heppi alalalala

ng0meL by ummi
Muahaha.. hari ni memang la hari gembira aku sedunia. Hope kegembiraan ni sampai malam ni, esok , lusa, tulat, tungging… (dah, dah)..

Haduh. Xtually aku cuba xnak hepi2 sangat tapi almaklumlah, hormone tengah tak stabil ni.. Kepada yang kurang hepi, jom, baca blog aku seterus nya nih.

Oklah, bukan nak tulis cite baby lagi. It’s too early la people. Aku pun blom p check kat klinik lagi, baru dok syok2 sendiri eheheh. Bukan apa, kang takut aku ni bermasalah sikit. Dibuatnya lepas doc tu confirm je, aku penin n masuk wad lagi cam aritu, camne? Oouuuiii.. xnak aku. So, skrg ni aku nak enjoy dulu! Ekekeke…

Ok, berbalik kepada tujuan aku sebenarnya (sebenarnya, k), dah lama aku tercari-cari nak tunjukkan korang satu cerita yang aku suke bangat nih. Try la.. bg yang suka foreign movie, mesti best. Ala, aku xkan cadangkan korang tengok wayang yang ado kat panggung sekarang ni. Boring… yang aku nak tunjuk, memang something.

Wah, panjang gile into. K.. cite dia nama Amelie. Ni cite French. Kalau cari DVD maybe dapat yang ada translation. Tapi kalau dengar bahasa dia lagi best r.

Ni aku paste sikit la yg aku dapat dari internet:

Bursting with imagination and having seen her share of tragedy and fantasy, Amelie is not like the other girls. When she grows up she becomes a waitress in a Montmartre bar run by a former dancer. Amelie enjoys simple pleasures until she discovers that her goal in life is to help others. To that end, she invents all sorts of tricks that allow her to intervene incognito into other people's lives, including an imbibing concierge and her hypochondriac neighbor. But Amelie's most difficult case turns out to be Nino Quicampoix, a lonely sex shop employee who collects photos abandoned at coin-operated photo booths.

Haa… jadi, apa kata korang g cari DVD dia sekarang. N kalau jumpa please bgtau aku sebab akupunya ado hamba Allah kawan laki aku dah jahanamkan! Ampeh!

ni rupe DVD dia

ni rupe Amelie ni.. sexy kan?

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog